Foto Kunst Op Plexiglas

Foto Kunst Op Plexiglas. Haarscherpe details en levensechte kleuren. De foto komt hierdoor echt tot leven! De foto wordt op fuji fotopapier geprint en vervolgens afgewerkt met hoogglans plexiglas van 5mm dik.

149 00

Hier 149 00

De foto komt hierdoor echt tot leven! Zo blijft de afbeelding helder, ook in de zon. Een foto afdruk op plexiglas groot, zwart & wit in diverse soorten en maten. Met ons brede assortiment plexiglas schilderijen bieden wij iets speciaals, trendy's en betaalbaars voor elke kamer.

Het plexiglas is kwalitatief heel goed en het zorgt ervoor dat foto op plexiglas de kleuren voor lange tijd behoudt.

In onze collectie is voor iedereen wel een passende print te vinden. Jouw mooiste schilderij op … Het materiaal is zo luxe, dat je verzekerd bent jarenlang van je aankoop te genieten. Zo blijft de afbeelding helder, ook in de zon. Foto's op plexiglas zien we terug in musea en galeries, en dat is niet zo gek!

149 00

Glanzend acrylglas vergroot de diepte van het beeld en versterkt de helderheid van kleuren. Het is een leuke manier om je buitenruimte meer bij binnen te betrekken. Met ons brede assortiment plexiglas schilderijen bieden wij iets speciaals, trendy's en betaalbaars voor elke kamer.

Popular posts from this blog

Lijsten 121+ Lumion Render Background Vers

154+ 3Ds Max Character Modeling